Parkering
 
Alle P-pladser, der er markeret på kortet er velegnede til parkering med hestetrailer undtagen P6, hvor tilkørselsvejen er for hullet. Der er direkte adgang til stinettet fra disse pladser.
 
ridning tilladt
 
Det er tilladt at ride på ridestierne, der er markeret med rød streg på kortet. De er tydeligt skiltede ude i terrænnet. Ridning er også tilladt på bakken "Røllehøj", der ligger vest for Davinde Sø. Du må soppe og bade med din hest i Anes Lagune.
 
Vi opfordrer ryttere til at ride med ridehjelm og evt. sikkerhedsvest. Stierne er udsat for vind, vejr og andre brugere og vi kan derfor ikke garantere, at de vil være i perfekt stand hele tiden.
 
Det er FORBUDT at flyve med drone i Tarup-Davinde området uden forudgående aftale med Tarup-Davinde I/S.
Ridestierne
Luftfoto af Tarup-Davinde området med ridestier markeret med rød streg.
Kortet er opdateret i april 2024 og kan gemmes som pdf-fil ved at klikke HER
 Badning med hest er forbudt alle andre steder end i Anes Lagune.
 
Baneanlægget på Phønix-grunden ved Udlodsgyden er privat og ikke en del af Tarup-Davinde Rytterlaugs ridefaciliteter. Det tilhører Islandshesteklubben Skeifa og kan kun anvendes af deres medlemmer på islandske heste.
 
Tarup-Davinde området har mange glade brugere: folk, der går, løber, cykler, bader, leger, fisker, sejler, camperer, lufter hunde, rider eller kigger på flora og fauna. Vær derfor altid forberedt på at du kan møde andre mennesker på ridestierne og vis hensyn ved at passere forbi i skridt med et smil.
 
 
 
 
Cykling på ridestierne er forbudt og det er tydeligt skiltet. Undtaget er enkelte passager, hvor det ikke har været muligt at skille cykel- og hestetrafik, f.eks. i tunneller og på den smalle landtange ved Langager Sø.
Tarup-Davinde Rytterlaug.  | tdrytterlaug@gmail.com