Arbejdsgrupper

Terrænridning
Gruppen arbejder på at etablere ridefaciliteter til TREC/terræn/alrid.
Henvend dig på facebook-gruppen, hvis du er interesseret i at hjælpe med projektet.
 
Stinet til rideruter i Faaborg-Midtfyn
Gruppen arbejder på at etablere et sammenhængende stinet fra Tarup-Davinde området til de mange rideruter, der findes i Faaborg-Midtfyn kommune.
Henvend dig på facebook, hvis du er interesseret i at hjælpe med projektet.
 

Aktiviteter

arbejdsdag
"Klip og trim" dage
Rytterlauget hjælper til med lettere manuel trimning langs stierne, når der er behov for det. Derfor arrangerer vi ind i mellem arbejdsdage, hvor frivillige (alle er velkomne!) møder op med hække- og grensakse og trimmer og klipper den vegetation vi kan nå fra jorden. Bagefter er der sandwich og kaffe til de flittige.
 
Tarup-Davinde Dagen
Tarup-Davinde Dagen
afholdes hvert 2. år. Her kan alle interesserede - børn og voksne - møde op og se, hvilke foreninger og klubber, der holder til i området. Rytterlauget deltog i 2016 med gratis rideture på heste stillet til rådighed af medlemmerne. Det blev en overvældende succes og hestetrækkerne fik gået over 25 km i løbet af dagen!

Arrangementer 

Fællestur. Foto: Ulla B. Møller.
 
Nytårskur (og -tur) søndag 21/1 kl. 13.00
mødes vi på P2 parkeringspladsen ved Davinde Sø, hvor alle medlemmer af Tarup-Davinde Rytterlaug er velkomne til at møde op med eller uden hest.

Bestyrelsen byder på et lille traktement.

For de som kommer med hest, vil der blive en fælles ridetur med Benedicte som turguide (skridt 1 ½ time) – for de som kommer uden hest, vil der blive en fælles gåtur.

Bestyrelsen håber, at så mange som muligt kan og har lyst til at komme for at møde os, men også for at lære nogle nye ”ridekammerater” at kende. Vi vil også gerne gøre det til en fast tradition at mødes den første søndag i måneden kl. 13.00 og ride/gå en tur sammen i vores skønne område.

Pris: det er gratis at deltage for ryttere, der allerede støtter Tarup-Davinde Rytterlaug med et årskontingent. Det koster 50 kr. + gebyr (8 kr.) for ikke-medlemmer. Du kan blive medlem ved at oprette dig på SPORTI. Alle er velkomne og lauget har brug for din støtte!

Vel mødt.
Tarup-Davinde Rytterlaug
 
 
Øvrige arrangementer
Annonceres her.
Tarup-Davinde Rytterlaug.  | tdrytterlaug@gmail.com